Pogoji poslovanja

KONTAKT


Spletno trgovino Darila4you.com upravlja podjetje K-Print d.o.o. Vsa vprašanja nam lahko pošljete na našo elektronsko pošto info@k-print.si, ali preko obrazca na spletni strani Kontakt. Za vas smo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro, dosegljivi tudi na telefonski številki 04 236 46 55.

DOSTAVA IN PLAČILO


Izdelke kupljene v spletni trgovini Darila4you.com boste plačali po povzetju - torej dostavni službi, ko vam ta dostavi naročene artikle. Strošek dostave in odkupa je že vračunan v skupno vrednost naročila. Dostavo izvajamo v sodelovanju s podjetjem Pošta Slovenije. Strošek dostave in odkupa pri podjetju Pošta Slovenije znaša 3€.

Ob nakupu nad 50€ je dostava po Sloveniji brezplačna.

Kdaj lahko pričakujem dostavo mojega naročila?

Predvideni rok dobave za vsa naročila oddana do 12. ure in za vse kraje v Sloveniji je do 2 delovna dneva od trenutka oddaje naročila. Če je za odpremo potreben daljši čas, je to označeno na na spletni strani pri posameznem izdelku. V primeru, da ste naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko kontaktnih podatkov, ki ste jih posredovali ob oddaji naročila.

Ko bomo vaše naročilo predali v dostavo dostavni službi, vas bomo o tem obvestili preko vašega elektronskega naslova, ki ste ga navedli ob oddaji naročila. Preden pošiljko oddamo dostavni službi, lahko spremenite naslov za dostavo, ki ste ga navedli ob oddaji naročila tako, da nam novi naslov za dostavo sporočite na elektronski naslov info@k-print.si ali na telefonsko številko 04 236 46 55. Z nakupom in izbiro dostave z dostavno službo se kupec strinja, da se zaradi lažje komunikacije med njim in dostavno službo na dostavni obrazec zapiše telefonska številka, ki ste jo navedli pri oddaji naročila. Dostavna služba vas bo poklicala na to telefonsko številko, v kolikor ne boste dosegljivi na naslovu navedenem za dostavo.

Ali je možen osebni prevzem izdelkov?

Osebni prevzem je možen med delavniki, med 8:00 in 16:00 uro v naši poslovalnici K-Print v Kranju, nasproti zgradbe Obl'č, na naslovu Ulica Mirka Vadnova 19, 4000 Kranj. Prosimo, da nas pred prihodom pokličete na 04 236 46 55, da vam rezerviramo in pripravimo želene izdelke.

Naročilo, ki ga želite osebno prevzeti v našem skladišču v Kranju, lahko oddate tudi preko interneta. V tem primeru, v postopku oddaje naročila, pri izbiri dostave izberete "Osebni prevzem". V najkrajšem možnem času po prejemu naročila vas bomo poklicali na telefon, ki ga boste boste navedli pri oddaji naročila in se z vami dogovorili za optimalni termin za prevzem izdelkov.

Plačilo izdelkov, ki jih želite osebno prevzeti, je možno v gotovini ob prevzemu le teh ali pa po predračunu še pred prevzemom izdelkov. Če želite, da vam pripravimo predračun, nas prosimo pokličite na telefonsko številko 04 236 46 55.

GARANCIJA KAKOVOSTI IN VRAČILA


V kolikor z vašim naročilom iz kateregakoli razloga ne boste zadovoljni, nam lahko naročeno blago vrnete v roku 30 dni od dneva prejema blaga in vrnili vam bomo denar brez vprašanj!

Postopek vračila sprožite tako, da nam najkasneje v 15. dneh od prevzema blaga sporočite, da odstopate od pogodbe (naročila), ne da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Naročeno blago nam morate vrniti najkasneje v 30 dneh od sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti seveda nepoškodovano in v originalni embalaži. Vrnitev naročenega blaga v roku 14 dni od prejema je enakovredna sporočilu o odstopu od pogodbe.

Blago, ki je predmet vračila, v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe pošljete na naslov: Darila4you, K-print d.o.o., Ulica Mirka Vadnova 19, 4000 Kranj. Stroške vračila krije kupec. V primeru pošiljk z odkupnino si pridružujemo pravico do sorazmernega zmanjšanja vrnjene kupnine. K pošiljki mora obvezno biti priložen tudi račun in vsa morebitna pripadajoča dokumentacija, ki ste jo prejeli ob prevzemu blaga. Vračilo kupnine bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Kupnine ne vračamo v gotovini, pač pa jo izplačamo na vaš tekoči račun (TRR račun).

Pred vračilom blaga, nas prosimo o vračilu obvestite na info@k-print.si ali na telefon 04 236 46 55 (od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro), da se dogovorimo o najboljšem načinu vračila.

Po 43.a členu zakona ZVPot-F kupnine v vrednosti izdelka do 20 evrov ne vračamo brez navedbe razloga za vračilo izdelka.

CENE


Vse cene navedene v spletni trgovini Darila4you.com vsebujejo DDV, razen če je izrecno navedeno drugače. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdri naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o Potrditvi prejema naročila), razen v primerih ko ponudnik z razlogom zavrne naročilo v največ 48. urah, med delovnim časom - vsak delovnik  med 8.00 in 16.00. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca. Ponudnik ima možnost odstopa od pogodbe s stranko le, če se ugotovi očitna napaka (46. člen OZ). Kot očitno napako se opredeli bistvene lastnosti predmeta in vse zmote, ki se po običajih v prometu ali po namenu strank štejejo za odločilne ter jih ponudnik v primeru vednosti ne bi potrdil oziroma sklenil pogodbe. To vključuje tudi očitne napake v ceni.

Sklenjena pogodba med kupcem in prodajalcem se v elektronski obliki nahaja na poslovni enoti podjetja K-Print d.o.o., Ulica Mirka Vadnova 19, 4000 Kranj. Kupec lahko pridobi kopijo pogodbe z zahtevo po elektronski pošti na naslov info@k-print.si ali po telefonu 04 236 46 55.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV


Za varovanje vaših osebnih podatkov skrbimo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1). Podrobneje si lahko o načinu zbiranja, hranjenja, obdelovanja in varovanja osebnih podatkov preberete na strani Zasebnost in piškotki.

ODVEZA ODGOVORNOSTI


Upravljalec spletne trgovine Darila4you.com, podjetje K-Print d.o.o., se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnosti objavljenih podatkov na spletni trgovini www.darila4you.com. Kjub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da upravljalec ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo upravljalec kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega blaga. V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@k-print.si ali po telefonu 04 236 46 55.

Upravljalec ne odgovarja za vsebino mnenj o artiklih, ki jih pišejo obiskovalci in se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz informacij v mnenjih. Upravljalec se trudi zagotoviti natančne fotografije, a je vse fotografije potrebno jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Upravljalec si pridružuje pravico, da pogoje poslovanja spremeni kadarkoli in na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila. Upravljalec ni odgovoren za občasno ne delovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih oziroma nepopolnih informacij ter nezmožnosti dostopa in uporabe informacij na teh spletnih straneh.

POMOČ IN DODATNA VPRAŠANJA


Za vsa vprašanja smo vam na voljo preko elektronske pošte info@k-print.si ali na telefonski številki 04 236 46 55 (od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro).