O nas

Dobrodošli v spletni trgovini DARILA4OU.com, kjer vam omogočamo graviranje in dotisk osebnih sporočil na vaša darila. V kolikor iščete darila za rojstni dan, ideje ali inspiracijo za darila potem ste na pravem mestu. Pri nas vas čaka več kot 1000 daril, katere lahko uredte po svoje ali pa kupite že izdelana. Izbirate lahko med vsemi možnimi darili od majic, skodelic, medalj, plaket, pokalov, darilnih embalaž, daril s citati, nalepk, tablic, darilnih setov do daril za živali.

V čem se razlikuje DARILA4YOU od ostalih spletnih trgovin z darili?

Spletna trgovina DARILA4YOU.com je trgovina, ki za razliko od ostalih trgovin nudi možnost personalizacije daril po svoji zamisli. To pomeni, da lahko izbirate med darili, ki imajo možnost dodatne brezplačne gravure ali dotiska lastnega sporočila, imena obdarovanca, grafike in še več. Vse to pa lahko naredite kar preko spleta. Darila smo naredili na tak način, da so delno že izdelana ostalo pa sami uredite po svoje.

Naj obdarovanci darila izbirajo sami.

Bi radi prijatelju kupili darilo in niste prepričani kaj bi mu bilo všeč? Ponujamo rešitev - nakup darilnih bonov preko spleta ali v eni izmed naših poslovalnic:

PE Štampiljka Kranj, Mirka Vadnova 19, 4000 Kranj

PE Mercator Center Kranj Primskovo, Cesta Staneta Žagarja 69, 4000 Kranj

PE Štampiljka Maribor, TC E.LECRERC, Tržaška cesta 67a, 2000 Maribor

Preprosto izberete vrednost darilnega bona z unikatno kodo, ki jo nato obdarovanec vnovči v naši spletni trgovini tako, da vpiše kodo na strani s košarico.

V naših poslovalnicah nudimo tudi veliko izbiro drobnih daril in ostalih izdelkov. V poslovalnici PE Mercator Center Kranj Primskovo pa nudimo tudi izdelavo ključev in brušenje nožev.

Kako do novic o novih, kreativnih darilh ter popustih?

Če želite biti obveščen o novih darilih in prejemati kupone za popuste, nas lahko spremljate na naši facebook strani in preko naših elektronskih novic.

Želimo vam veselo nakupovanje!